Disclaimer

Voor een objectieve waardebepaling van onroerend goed, maakt Waardebepaling-huis.nl gebruik van informatie die afkomstig is uit betrouwbare bronnen zoals het Kadaster en Nederlands Bureau Waardebepaling Onroerende zaken (NBWO). Voor de juistheid van deze gegevens van derden, noch de interpretatie ervan, kan Waardebepaling-huis.nl geen verantwoordelijkheid nemen.

Hoewel de informatie aangeboden door Waardebepaling-huis.nl met de grootst mogelijke zorg is opgesteld, kan toch de opgegeven waarde van onroerend afwijken van de werkelijk te realiseren verkoopprijs. De aangeboden informatie op Waardebepaling-huis.nl kunt u dus gebruiken in uw gesprekken met uw verkoopmakelaar. Hij kan u in een gesprek uitvoerig over de prijsstrategie bij de verkoop van een uw huis informeren en zo nodig een uitgebreide taxatie uitvoeren.

Waardebepaling-huis.nl neemt geen enkele aansprakelijkheid voor de geleverde informatie, noch kunnen er rechten aan worden ontleend. Een waardebepaling van een onroerend goed is geenszins een aanbod van Waardebepaling-huis.nl. Voor eventuele verkoopondersteuning zal een aangesloten makelaar contact met u opnemen.

Het is niet toegestaan om informatie van Waardebepaling-huis.nl in andere website te verwerken.